BestPrice.gr

info@treez.gr

ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ 1 ΔΕΝΤΡΟ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ 1 ΔΕΝΤΡΟ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Συχνές ερωτήσεις

Με κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται στο e-shop μας, παράγονται κάποια μικρά κέρδη για την εταιρεία μας.
Από τα κέρδη αυτά και για κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε, δωρίζουμε 1€ στον Ελληνικό οργανισμό δενδροφύτευσης (We4All) για να φυτευθεί άμεσα ένα δέντρο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Έτσι, με κάθε σου παραγγελία μπορείς να φυτέψεις άμεσα ένα δέντρο σε κάποια χώρα του κόσμου αλλά και να ενισχύσεις την αναδάσωση της Ελλάδας.

Όχι.

Τα οικολογικά προϊόντα που εμπορευόμαστε εμείς οι ίδιοι από το Treez.gr, μπορείτε να τα βρείτε στην κατηγορία “Οικολογικά”. Αυτά τα προϊόντα, επιλέγονται αυστηρά από εμάς, έρχονται στις δικές μας αποθήκες, είναι κατασκευασμένα με οικολογικές διαδικασίες ενώ συσκευάζονται και αποστέλλονται με οικολογικά ελεγμένες διαδικασίες και μηδενική χρήση πλαστικού.

Όλα τα προϊόντα τα οποία βρίσκονται στην κατηγορία “Γενικά”, περιλαμβάνουν είδη τα οποία ΔΕΝ είναι οικολογικά καθεαυτού ή δεν έχουν κατασκευαστεί με οικολογικά ελεγμένες διαδικασίες.

Παρόλα αυτά, κάνοντας την παραγγελία σας μέσω του TREEZ.GR, εμείς θα δωρίσουμε ένα μέρος των εσόδων μας, σε οργανισμούς δενδροφύτευσης σε Ελλάδα & εξωτερικό ♻ Έτσι, με μια παραγγελία, θα φυτέψουμε μαζί ένα δέντρο στο περιβάλλον 🌳 για την αποκατάσταση του!

Στόχος μας είναι, να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο οικολογικό και marketplace στην Ελλάδα, από το οποίο θα μπορείτε να βρείτε οικονομικά προϊόντα παντός τύπου (οικολογικά και μη), έτσι ώστε εν τέλει, να φυτέψουμε εκατομμύρια δέντρα σε όλο τον πλανήτη 🌳

Κύριο μας μέλημα είναι να φυτέψουμε το μέγιστο αριθμό δέντρων στο περιβάλλον. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος λειτουργίας του treez.gr. 

Για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο αυτό, θα πρέπει να προσφέρουμε στο κοινό μας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε καλές τιμές και σε υψηλή ποιότητα.

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, δεν έχουν δημιουργηθεί 100% οικολογικά προϊόντα για όλες τις κατηγορίες προϊόντων, ενώ πολλά από αυτά είναι ακριβότερα και κάποιες φορές, όχι τόσο αποδοτικά, σε σχέση με τα συμβατικά προϊόντα. 

Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να ενσωματώσουμε και τις 2 κατηγορίες προϊόντων στο treez.gr (οικολογικά και γενικά προϊόντα).

Επιλέγοντας όμως το treez.gr, θα βοηθήσετε το περιβάλλον με την εκστρατεία δενδροφύτευσης, ακόμα και αν αγοράσετε κάποιο μη οικολογικό προϊόν.

Εμείς, δωρίζουμε ένα ποσοστό των κερδών μας, ανεξαρτήτως κατηγορίας προϊόντων που θα επιλέξετε.

Το όφελος για το περιβάλλον, παραμένει θετικό.

Παρόλα αυτά, απώτερος σκοπός μας είναι να ενσωματώσουμε όσα περισσότερα οικολογικά προϊόντα γίνεται στο eshop μας, για να βοηθήσουμε το περιβάλλον σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο.

 • Έξοδα αποστολής για δέματα έως 2 κιλά = 3,5€
 • Έξοδα αποστολής για δέματα άνω των 2 κιλών = 3€ + 1€ για κάθε έξτρα κιλό, (άνω των 2 κιλών).
 • Έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 50€: ΔΩΡΕΑΝ!
 • Έξοδα αποστολής για παραγγελίες σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές ή σε παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα αξίας κάτω των 50€ = 7,00€

Μπορείτε να εξαργυρώσετε το εκπτωτικό κουπόνι που έχετε στη διάθεσή σας εισάγοντας τον κωδικό του στο πεδίο ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ, το οποίο θα βρείτε (α) στο καλάθι σας & (β) στη σελίδα καταχώρησης της παραγγελίας, ακριβώς κάτω από τη λίστα των προϊόντων.

• Αν ο κωδικός κουπονιού είναι έγκυρος και η παραγγελία σας πληροί της προϋποθέσεις εξαργύρωσης, τότε θα εμφανιστεί σχετικό μήνυμα επιβεβαίωσης κάτω από το πεδίο του κουπονιού & η έκπτωση θα φανεί αυτόματα στην παραγγελία σας.
• Αν ο κωδικός δεν είναι έγκυρος, τότε θα εμφανιστεί σχετικό μήνυμα & δεν θα υπάρξει κάποια μεταβολή στην αξία της παραγγελίας σας.

 • Αντικαταβολή (έξτρα χρέωση 2,5€)
 • Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα
 • Κατάθεση σε Τράπεζα
    – Τράπεζα Eurobank
    – Τράπεζα Πειραιώς

Μπορείτε πολύ απλά να στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο email info@treez.gr με θέμα “Ακύρωση Παραγγελίας” και αναγράφοντας τα στοιχεία της παραγγελίας σας.
Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 698 1626 809 για να μας ενημερώσετε.

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μία παραγγελία παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας σε διάστημα 2 ωρών από την καταχώρησή της. Μετά από αυτό το διάστημα ενδέχεται η παραγγελία σας να έχει ήδη παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών, οπότε η ακύρωση δεν θα γίνει δεκτή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 698 1626 809 Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 21:00, για να καταχωρήσετε την παραγγελία σας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και τηλεφωνικά!

Προς διευκόλυνσή σας, μπορείτε να εγγραφείτε στo Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις προσφορές μας!

Στο κάτω μέρος κάθε σελίδας του eshop, μπορείτε να βρείτε το προς συμπλήρωση πεδίο ώστε να πληκτρολογήσετε το email σας και στην συνέχεια να λαμβάνετε τα νέα μας!

Κάντε τώρα την εγγραφή σας και λάβετε -10% έκπτωση στην 1η σας παραγγελία!

ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ;

Κάνε μια απλή εγγραφή στο Newsletter μας.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπο μας. Με την περιήγηση σας, αποδέχεστε αυτόματα τους όρους μας.